Dragi mladi, 

Beatifikacija vlč. Miroslava Bulešića jedinstven je i povijesni događaj kako za mjesnu Crkvu u Istri, tako i za Crkvu u svijetu. Zbog veličine i važnosti ovog događaja kao i zbog velikog broja vjernika, potrebna je primjerena organizacija u kojoj važnu i nezamjenjivu ulogu imaju volonteri.

Ukoliko želite pomoći u što ljepšem i dostojanstvenijem odvijanju ovog događaja i dati svoj doprinos volontiranjem na dan beatifikacije Sl.B. Miroslava Bulešića, molimo vas da:

- ispunite priloženi obrazac za prijavu, najkasnije do 10. rujna 2013. godine. Osim putem weba, prijavnicu u pisanom obliku (word datoteka) možete dostaviti i na adresu:
Biskupija Porečka i Pulska, Za beatifikaciju MB, Dobrilina 1, 52440 Poreč
ili poslati na broj faxa 052 451 785

- dođete u Pulu u subotu, 21. rujna 2013. u 10,00 sati u crkvu sv. Antuna na duhovnu pripremu i dogovor o pojedinim službama

- budete na dan Beatifikacije, 28. rujna 2013. cijelog dana na raspolaganju radi obavljanja preuzete službe.

Unaprijed Vam od srca zahvaljujemo na vašoj velikodušnosti, požrtvovnosti i spremnosti da doprinesete ovom važnom događaju.

Rado Vas očekujemo i od srca pozdravljamo.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.