U župi Kompolje, u Gospičko-senjskoj biskupiji, u subotu 22. kolovoza 2015., povodom proslave „letnje Stipanje“, slavlja zaštitnika župe, održati će se pohrana relikvij bl. Miroslava Bulešića u oltar župne crkve. Čin polaganja relikvija biti će tijekom svečane koncelebrirane sv. misa u župnoj crkvi Sv. Stjepana u 10,00 sati, koju će predslaviti istarski svećenik vlč. mr. Ilija Jakovljević, voditelj Vicepostulature Bl. Miroslava Bulešića. Pjevanje na euharistijskom slavlju predvoditi će zbor župe fažanske Župe sv. Kuzme i Damjana.

 

 Svetkovini prethodi trodnevna duhovna priprava.

U srijedu, 19. kolovoza u 19,00 sati (u crkvi) je susret molitvenih zajednica Otočkoga dekanata. Nakon molitve je sv. misa koju predslavi preč. dr. Richard Pavlić, senjski župnik i profesor teologije u Rijeci. Pjevanje vodi domaći župni zbor.

U četvrtak, 20. kolovoza u 19,00 sati (u crkvi) je glazbeno-molitveni program mladih, a potom sv. misa koju predslavi Dino Rupčić, župni vikar u Ogulinu.

Pjevanje vodi VIS Trinitas iz Otočca.

U petak, 21. kolovoza, (na Kalvariji - ako bude lijepo vrijeme) u 18,00 sati pobožnošću Križnoga puta počinje susret obitelji ( i parova koji su se od 2011. vjenčali u Kompolju ili su u crkvi Sv. Stjepana krstili dijete), a potom je sv. misa koju predvodi kancelar Gospićko-senjske biskupije vlč. mr. Marinko Miličević. Glazbeni dio vodi orkestar DVD-a Otočac.

Svaki dan bit će mogućnost za svetu ispovijed.

 

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.